TENDON-CARE

  • Марка: Global Medics

ДОБАВКА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА СУХОЖИЛИЯ И ЛИГАМЕНТИ

Сухожилията и връзките имат много малък кръвен поток в сравнение с мускулите. Поради тази липса на кръвоснабдяване, хранителните вещества и отпадъчните продукти се доставят и отстраняват по-бавно, което води до по-бавно възстановяване.

Подробно описание +

Tendon-Care е  хранителна добавка за здрави сухожилия при  конете. Тази добавка не само е показана за насърчаване на възстановяването от наранявания на сухожилия и връзки, но може да се използва и превантивно. Това е силно концентрирана хранителна добавка, която поддържа здравето на сухожилията и връзките и насърчава възстановяването.

 

Tendon-Care съдържа колаген, МСМ и витамин С, които са в основата на правилното заздравяване на сухожилията. МСМ стимулира имунния отговор, намалява възпалението и насърчава заздравяването на сухожилията и връзките. Дефицитът на витамин С води до отслабване на сухожилията и връзките с повишен риск от нараняване.

 

Всъщност витамин С е от съществено значение за правилното изграждане на собствен колаген в тялото. Чрез комбиниране на тези три хранителни вещества с хондроитин и глюкозамин се получава добавка, която ускорява и подпомага бавното зарастване на наранявания на сухожилия и връзки.

 

 

КОГА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА:

-За насърчаване на възстановяването от усложнения на сухожилията при коне

-Като допълнителна подкрепа в допълнение към класическото лечение, предписано от ветеринарни лекари

-Превантивно при коне, склонни към наранявания на сухожилията 

 

СЪДЪРЖАНИЕ: 

 

Хидролизиран колаген, MSM (метилсулфонилметан), декстроза, калциев карбонат, глюкозамин сулфат.2KCl от животинска тъкан (ракообразни), магнезиев оксид, хондроитин сулфат, хиалуронова киселина

 

Витамини и провитамини:

Аскорбинова киселина (vit C, 3a300) 10 000 mg/kg 

 

ОПАКОВКА:

Кофа от 2,7 килограма (лечение от 54 дни)

Дозировка:

1 мерителна лъжица (50 грама) на кон на ден

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!