ARTI GOLD

  • Марка: Global Medics

ПЪЛНОЦЕННА ДОБАВКА ЗА КОНЕ

Arti-Gold е най-пълната ставна добавка за коне с оглед получаване на гъвкави и здрави стави. Многобройните съставки в този уникален продукт осигуряват отлична подкрепа за здравето на ставния хрущял, от една страна, и спомагат за еластичността на целия опорно-двигателен апарат при конете, от друга. Тази добавка е с високо дозирано съдържание на колаген, хондроитин и глюкозамин за подхранване на хрущяла. Освен това Arti-Gold е богат на минерали, аминокиселини и антиоксиданти, които допринасят значително за развитието на хрущяли, кости, ставна течност и др. Harpagophytum (дяволски нокът) осигурява облекчение на цялата мускулно-скелетна система.

Подробно описание +

Arti-Gold може да се прилага превантивно на млади коне в началото на тяхната спортна кариера за подпомагане на претоварването на ставите. Освен това може да се прилага и на възрастни коне, които проявяват някаква форма на лека нередност. И накрая, той е показан за поддържане на комфорта на по-възрастните коне. Приложението на Arti-Gold след ортопедична операция значително ще ускори процеса на възстановяване.

 

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ:

-По време на периоди на напрежение на опорно-двигателния апарат.

-При хронично увреждане на хрущяла.

-След ортопедична операция (напр. артроскопия за отстраняване на остеохондрални фрагменти).

 

СЪСТАВ:

глюкозамин сулфат.2KCl от животинска тъкан (ракообразни), хидролизиран колаген, метилсулфонилметан (MSM), хондроитин сулфат, декстроза, магнезиев оксид, калциев карбонат. Сензорни добавки: екстракт от Harpagophytum* procumbens (дяволски нокът) 80 000 mg/kg. Витамини и провитамини: витамин Е (all-rac-alpha tocopherol acetate, 3a700) 25 000 mg/kg. Микроелементи: желязо (II) хелат на аминокиселини хидрат, желязо (3b106) 1600 mg/kg

 

*Harpagophytum е регистриран в списъка "FEI Controlled Medication". Употребата на Arti-Gold трябва да се прекрати 4 дни преди участие в състезания.

ОПАКОВКА:

Кофа от 2,7 килограма (лечение от 90 дни).

ДОЗИРОВКА:

Смесете 1 мерителна лъжица (30 грама) на кон на ден във фуража.

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!