MEDI-CLAY

  • Марка: Global Medics

ОХЛАЖДАЩА ГЛИНА ЗА УМОРЕНИ СУХОЖИЛИЯ И КРАКА ПРИ КОНЕ

 

Global Medics Medi-Clay е охлаждаща глина, използвана предимно върху долната част на краката на коня. Допринася за подобряване на кръвообращението и има охлаждащ и успокояващ ефект при силно натоварени крака и сухожилия. Medi-Clay може да се използва при коне при рехабилитация след нараняване или коне, подложени на тежки физически натоварвания. В резултат на тежка тренировка или състезание, краката на коня може да се чувстват леко подути и/или уморени на следващия ден. Използването на този продукт гарантира, че краката на коня изсъхват добре и че отпадъчните продукти се отстраняват.

Подробно описание +

Глината има дълготраен, охлаждащ ефект и намалява отока, благодарение на успокояващото действие при възпалителни реакции в организма. Medi-Clay съдържа каолин и бентонит. Тези съставки имат абсорбиращ ефект и премахват токсините от тялото. Те са богати на минерали, желязо, магнезий, калций, натрий и цинк.

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ:

-След усилени натоварвания за облекчаване на сухожилията.

-Коне в рехабилитация 

СЪСТАВ:

каолин, железен сулфат, глицерин, цинков оксид, Mentha piperita и ментолови кристали.

ОПАКОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ:

Кофа от 3 кг.

Рутинна употреба: След интензивно физическо натоварване нанесете обилен слой Medi-Clay върху краката и сухожилията на коня, за да постигнете бързо охлаждане. Оставете глината да изсъхне напълно и изплакнете с вода, докато цялата глина бъде отстранена.

Интензивна употреба: Увийте глината с мокра хартия и бинт и оставете да престои една нощ. Използването на хартия и превръзка води до по-бавно охлаждане. След това изплакнете с вода, докато цялата глина бъде отстранена. Повторете процеса след 24 часа, ако желаете.

Само за външна употреба. Затворете плътно кофата, за да предотвратите изсъхването на глината. 

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!