MUSCLE RELAX

Хранителна добавка за схванати мускули на гърба и врата при спортни коне.

Подробно описание +

ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ОПТИМАЛНАТА МУСКУЛНА ФУНКЦИЯ ПРИ КОНЕТЕ 

Оптималното функциониране на скелетните мускули в тялото очевидно е от голямо значение при конете. Здравите мускули са особено важни за спортните коне и Muscle-Relax е специално разработен за тази цел.

 

Muscle Relax е добавка, специално формулирана за борба с общата мускулна скованост, от една страна, и за облекчаване на сковаността и свръхчувствителността на нивото на мускулите на гърба и врата, от друга. Освен това Muscle Relax се използва за борба с мускулната умора и продуктът намалява физическия и психологически стрес, което прави конете значително по-спокойни. Този уникален продукт допълнително подобрява общото състояние, поддържа скелета, оптимизира нервната проводимост и ускорява възстановяването.

 

Muscle Relax съдържа магнезий и калций. И двете са от съществено значение за силен и здрав скелет, както и за оптимална функция на нервната система и мускулите. Магнезият действа специално върху мускулната релаксация и е полезен за общото състояние на ума на коня.

 

Освен това Muscle Relax е обогатен с витамин D3 и Curcuma longa, което допринася за по-гладки стави и по-добра мускулна активност. В допълнение, тези молекули ангажират имунната система, стимулирайки защитата на тялото срещу оксидативен стрес.

 

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ:

-При стресови  ситуации и нервни коне

-При коне с проблеми с гърба и врата

-За подпомагане на спортни коне 

 

СЪДЪРЖАНИЕ:

 

магнезиев цитрат, калциев цитрат, натриев пропионат, декстроза. Витамини и провитамини: витамин D3 (холекалциферол, 3a671) 100 000 IU/kg, бета-каротин (3a160(a)) 100 mg/kg. Ароматни вещества: Curcuma longa 1000 mg/kg 

ОПАКОВКА И ДНЕВНА ДОЗА:

Туба от 3 литра 

За коне: 1 мерителна лъжица (35 ml) на ден, смесена с храната. (лечение от 85 дни)

За жребчета или понита: ½ мерителна лъжица на ден от 15 ml (курс от 170 дни)

 

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!