IMMUNOTOP

Добавка за подпомагане на имунитета.

Осигурява необходимата подкрепа за повишаване на имунитета и поддържане на кондицията.

Подробно описание +

ДОБАВКА ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ИМУНИТЕТА ПРИ КОНЕТА

Конят ежедневно се сблъсква с отрицателни външни влияния като вируси, бактерии, замърсяване на въздуха,... За да се предпази от тях, добрата защита е от съществено значение. Естествената устойчивост може да бъде отслабена от болест или под влияние на метеорологичните условия, от генетична предразположеност, възраст (жребчета, по-възрастни коне), стрес и по време на усилени усилия.

 

Imunotop съдържа концентрации от висококачествени билки и витамин B12 за подпомагане на естествената устойчивост на коня. Наличието на сибирски женшен помага за справяне с умората след усилени усилия и повишава жизнеността. Микроелементът цинк от своя страна е важен за правилното производство на имунни клетки. Ribes nigrum и Rosa canina действат като антиоксиданти за стимулиране на жизнеността.

 

И накрая, Immunotop беше обогатен с бета глюкани. Това са диетични фибри, открити в клетъчните стени на дрожди, водорасли, бактерии и гъбички. Тези влакна засилват имунния отговор чрез директното си взаимодействие с различни имунни клетки. Бета-глюканите достигат до лимфните възли на червата и следователно действат не само на локално ниво, но се усвояват от цялото тяло. Това спомага за укрепването на естествените, вродени и адаптивни имунни реакции при конете.

 

Imunotop осигурява на конете необходимата подкрепа за повишаване на имунитета и поддържане на фитнес нива. Освен това практиката показва, че конете с кожни тумори като меланоми и саркоиди имат намален имунитет. За тези коне се препоръчва и Имунотоп.

 

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ:

-По време или след боледуване, за ускоряване на възстановяването

-Подтискащ ефект при кожни тумори като саркоиди и меланоми

-При (стари) коне, за поддържане на телесното им състояние

-При жребчета, за да им осигури допълнителна защита срещу инфекции

-Коне, които естествено проявяват нарушена защита

-По време на периоди на лоши метеорологични условия (силен студ или горещина)

СЪДЪРЖАНИЕ:

Хранителни вещества: Глицерин, Ribes nigrum, бета-глюкани (12,112), натриев хлорид. Добавки: Сензорни добавки: Eleutherococcus senticosus 25 000 mg/литър, тинктура от ехинацея пурпурна 25 ml/литър, тинктура vaccinium myrtillus 20 ml/литър, тинктура Rosa canina 10 ml/литър, екстракт от куркума лонга 2000 mg/литър. Микроелементи: цинков хелат на аминокиселинен хидрат цинк (3b606) 1,080 mg/l. Витамини и провитамини: витамин В12 (цианокобаламин 16,7 мг/литър. Антиоксидант: калциев аскорбат (1b302) 50 000 мг/литър.

ОПАКОВКА И ДНЕВНА ДОЗА:

-Бутилка от 0.5 литър (лечение 20 дни)

-Смесете 25 ml на кон на ден във фуража.

-Разклатете добре преди употреба

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!