MULTIVIT-EQ

  • Марка: Prestivet
  • Кат. номер:EE1

СИЛАТА НА ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ.

MULTIVIT-EQ е комплекс от витамини и минерали, който подобрява физическото състояние и подпомага организма по време на натоварвания, бременност и кърмене. 

Подробно описание +

MULTIVIT-EQ е комплекс от витамини и минерали, който подобрява физическото състояние и подпомага организма по време на натоварвания, бременност и кърмене. Подпомага растежа, развитието и функционирането на организма, като осигурява необходимите хранителни вещества. Има положителен ефект върху абсорбционните процеси и калциево-фосфорния баланс. Укрепва естествените защитни бариери на организма, като по този начин повишава физиологичната устойчивост на животните към инфекции.

 

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ:

-нисък имунитет на животните (напр. през есенния и зимния период, по време или след заболяването) -липса на витамини и минерали в диетата

-повишено физическо натоварване

-стомашно-чревна стерилизация с антибиотици

 -размножителен период

-липса на хранителен баланс по време на промени в храненето 

-липса на паша 

ОПАКОВКА И ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

50g (3 мерки)/ден - като фуражна добавка за коне с тегло 500 kg, еквивалентът трябва да се изчисли за различно тегло.

Кутия от 1,5 килограма, достатъчна за едномесечен курс 

СЪДЪРЖАНИЕ:

Витамини (A, D, E, C, B1, B2, B., B12, K., ниацинамид, биотин, фолиева киселина), холин, метаболити от дрожди (Saccharomyces cerevisiae), желязо, цинк, манган, мед, йод, кобалт , селен, калциев фосфат, натрий, смес от ароматични съединения (канела, джинджифил, женшен).

 

 

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!