HEMACHOL

  • Марка: Global Medics
  • Кат. номер:EEF002

ЗА ДЕТОКСИКАЦИЯ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ И ПОВЕЧЕ ЕНЕРГИЯ.

Hemachol е хранителна добавка, проектирана за подпомагане на производството на червени кръвни телца и подобряване на общото състояние. Неговият ключов ингредиент е желязо, което е необходимо за образуването на хемоглобин, протеин, който носи кислород в кръвта. Чрез стимулиране на производството на червени кръвни клетки, Hemachol може да помогне за подобряване на нивата на енергия, издръжливост и спортното представяне на вашия кон.

Подробно описание +

Капацитетът на тялото за носене на кислород се определя от броя на червените кръвни клетки. Липсата на червени кръвни клетки, известна като анемия, може да доведе до намалена производителност, липса на енергия и намален апетит. Hemachol е течно решение, което стимулира производството на червени кръвни клетки, подпомага детоксикационната функция на черния дроб и ускорява общото възстановяване. Благодарение на увеличението на броя на червените кръвни клетки, повече кислород е на разположение в тялото, което позволява на конете да изявят повече енергия, сила и издръжливост. За допълнително повишаване на капацитета за носене на кислород, Hemachol съдържа важни минерали като желязо, мед, манган и цинк. Тези минерали стимулират производството на хемоглобин. Хемоглобин е протеин, който присъства в червените кръвни клетки и неговата функция е да транспортира кислорода из цялото тяло.В добавка Hemachol присъстват не само тези минерали, но и множество витамини от група В, които помагат за повишаване на нивата на енергия. L-метионинът е добавен заради неговото почистващо действие върху черния дроб, като резултатът е нормализиране на повишените стойности на черния дроб.

 

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ:

-при апатични коне  с ниска енергия.

- по време на състезателния сезон.

- коне, които се представят по-лошо към края на състезанието.

- след продължителен прием на медикаменти.

ОПАКОВКА И ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

1 до 2 лъжички на кон, на ден Разклатете добре преди употреба.

Бутилка от 1 литър (лечение от 20 до 40 дни) 

СЪСТАВ: 

декстроза, захароза, фруктоза, прах от карамел, глицерин. Витамини и провитамини: фолиева киселина (3a316) 20 000 мг/литър, витамин В1 (тиамин HCl, 3a820) 10 000 мг/литър, витамин В2 (рибофлавин) 10 000 мг/литър, витамин В6 (пиридоксин HCl, 3a831) 10 000 мг/литър, холин хлорид (3a890) 3 200 мг/литър, витамин В12 (цианокобаламин) 200 мг/литър. Микроелементи: желязо (като глицинов хелат на хидрат, 3b108) 10 000 мг/литър, мед (като хелат на аминокиселини хидрат, 3b406) 300 мг/литър, цинк (като хелат на аминокиселини хидрат, 3b606) 300 мг/литър, манган (като хелат на аминокиселини хидрат, 3b504) 125 мг/литър. Аминокиселини: D,L-метионин (3c301) 2 000 мг/литър.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!