МАСЛО ОТ СЬОМГА

  • Марка: Prestivet
  • Кат. номер:Ее2

Prestivet Salmon Oil е хранително добавка, която е изключително полезна за кучетата и котките поради следните причини:

 

1. Здрава кожа и козина: Маслото от сьомга е богато на Омега-3 мастни киселини, които подпомагат поддържането на здрава и хидратирана кожа. Те помагат също така за намаляване на лющенето и раздразненията на кожата, осигурявайки по-красива и блестяща козина.

 

2. Здравословна сърдечно-съдова система: Омега-3 мастните киселини в  маслото имат благотворно въздействие върху сърдечно-съдовата система на кучетата. Те помагат за намаляване на риска от сърдечни заболявания като аритмии и за запазване на нормално кръвно налягане.

 

3. Подобряване на ставите и опорно-двигателната система: Омега-3 и Омега-6 мастните киселини са известни с антиинфламаторните си свойства, които подпомагат намаляването на възпаленията в ставите. Това може да помогне на кучетата със ставни проблеми като артрит или дисплазия на тазобедрените стави да имат по-добра мобилност и по-малко болки.

 

4. Подобряване на имунната система: Присъствието на Омега-3 мастни киселини в продукта подпомага здравословната функция на имунната система на кучетата. Това ги прави по-устойчиви срещу различни инфекции и болести.

 

5. Подпомагане на мозъчната функция: Омега-3 и Омега-6 мастните киселини се считат за важни за здравето на мозъка и нервната система. Те могат да подобрят когнитивните функции на кучетата и да помогнат в обучението и запомнянето.

40,00 лв. 20,00 лв.
Подробно описание +

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ:

• Профилактично, за да увеличи имунитета и общото здраве на животното.

• Обогатяващо храненето по метода BARF (биологично подходяща сурова храна).

• Има положителен ефект върху козината.

ДОЗИРОВКА:

За кучета и котки: 5 мл на всеки 10 кг от теглото на животното на ден.

Няма нужда да се прилага дозата наведнъж

 

СЪДЪРЖАНИЕ:

Масло от сьомга, витамин Е, глицерин. (Salmon oil, vitamin E, glycerin.)

ОПАКОВКА:

Туба от 500 милилитра.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!