ARTI GOLD CANIN

  • Марка: Global Medics

Arti-Gold Canine е хранителна добавка за ставите на кучета и котки, която подпомага смазването на ставите и възстановяването на хрущяла. Тя е подходяща и за проблеми с таза,гърба и врата и други ставни заболявания, с които често се сблъскват кучетата и котките. Arti-Gold Canine съдържа висока доза колаген, глюкозамин и хондроитин, които подхранват и подкрепят хрущяла. Допълнително са добавени MSM, антиоксиданти, минерали и витамини, които правят тази добавка ефективна за подпомагане на ставното здраве. 

Подробно описание +

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ:

-За възрастни кучета и котки, които имат нужда от подкрепа на здравето на ставите.

-При ставни проблеми като тазобедрена дисплазия и други.

 

СЪДЪРЖАНИЕ:

Хранителни вещества: глюкозамин сулфат.2KCl от животински тъкани (черупчести), хондроитин сулфат, MSM (метилсулфонилметан), хидролизиран колаген, дикалциев фосфат, Alchemilla vulgaris , Lithothamnium calcareum (прах от водорасли).

Добавки: Сензорни добавки: екстракт от Harpagophytum procumbens (дяволски нокът) 17 500 mg/kg, екстракт от Urtica dioica (коприва) 4 200 mg/kg, настойка от Equisetum arvense (полски хвощ) 1 600 mg/kg, екстракт от Taraxacum officinalis (глухарче) 830 mg/kg. Витамини и провитамини: витамин Е (ал-рац-алфа-токоферол ацетат, 3a700) 8 275 mg/kg

ОПАКОВКА И ДОЗА:

Буркан със 126 табл.

1 таблетка на 10 kg телесно тегло (таблетките могат да бъдат стрити на прах и смесени с мокра храна за улесняване на приема)

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!