PUUR SILICIUM

  • Марка: NMlhealth
  • Кат. номер:Nml01

Puur Silicium 1000мл

Животните се раждат с резерв на силиций, но той се намалява значително с възрастта им. Той се среща особено в костите, сухожилията, косата, копитата, хрущялите и ставните връзки. За по-възрастни животни и за животни, които имат нужда от допълнителна подкрепа на сухожилията и ставите (например при животни в растеж и при наранявания), е препоръчително да се дава силиций като допълнение всеки ден. Важно е да се използва правилната форма на силиций!

 

Ортосилициевата киселина е най-добрият абсорбатор, но обикновено е много нестабилна. И това прави PUUR Silicium уникален, чрез патентован процес, тази форма сега е също така стабилна и с висока усвояемост.

Подробно описание +

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ:

1. Поддържане на здравето на ставите: Подпомага и насърчава здравето на ставите, което е от полза при артрит или възпаление на ставите.

2. Здраве на копитата: Подобрява и заздравява копитата, намалява крехкостта и напукването.

3. Подкрепа на сухожилията и връзките: Подобрява силата и гъвкавостта им, помагайки за по-бързото възстановяване след нараняване.

4. Развитие на скелета: Спомага за формирането на здрава костна структура, което е от съществено значение за младите и по-възрастните коне.

 

ОПАКОВКА И ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

1 на ден

1-ви месец 10-20 мл

2-ри месец 5-10 мл

Поддръжка 2-5 мл

Туба от 1 литър.

Състав:

Метилсулфонилметан, Д-глюкозамин сулфат

 

Добавки:

Силициева киселина (E551а) 0,29%

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!