PUUR NATUUR RESPIRATO

  • Марка: NMlhealth

Серията PURE NATUUR е пълна серия от продукти (самолечебни лекарства) за кучета, котки, коне и понита. Серията Pure е изработена от разреждания на естествени суровини, които стимулират самолечебната способност на животното. Като се прилага върху чиста устна лигавица (поне половин час преди или след хранене), се осигурява оптимално усвояване на съставките и, оттам, оптимален резултат. Серията PUUR е за кучета и котки, а има и специална линия за коне и понита.

Серията Pure се произвежда от NML Health. Продуктите, които NML произвежда, са всички разработени съвместно с ветеринарни лекари и специалисти.

Подробно описание +

За здрави дихателни пътища.

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ:

1. Дихателни проблеми: Подпомага конете с дихателни проблеми като алергии или кашлица.

2. Предизвикателства от околната среда: Помага на конете, които са изложени на прашни или замърсени среди.

3. Коне за състезание: Оптимизира дихателната функция за по-добра издръжливост и представяне.

ОПАКОВКА И ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА:

- Оптималната доза е 1-3 пъти на ден.

- Ако това не е възможно, 1 път на ден или 1 път на всеки 2 дни е достатъчно. Тогава се дава максималната дневна доза.

- Кон: 15-20 капки.

- Куче: 10-15 капки.

- 20 капки са около 1 мл.

Бутилка от 100 мл.

Употреба:

Puur Natuur Respirato може да се използва както за краткосрочна, така и за дългосрочна подкрепа на дихателната система. За коне с дихателни проблеми като алергии или кашлица, използвайте го продължително в рамките на няколко седмици, като редовно преоценявате състоянието. Коне, които са изложени на раздразнители на дихателната система, могат да го използват на дневна основа. Конете в състезателна форма могат да го използват преди състезание, за да подпомогнат оптималната функция на дихателната система.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Разредени екстракти от Мащерка (Thymus vulgaris), Евкалиптово дърво (Eucalyptus globulus), Пурпурна ехинацея (Echinacea purpurea), Кръглолистна темна (Drosera rotundifolia) и Лук (Allium cepa). Алкохол 35% об./об.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!