PUUR NATUUR DYSPLA

Серията PUUR NATUUR е пълна серия от продукти (самолечебни лекарства) за кучета, котки, коне и понита. Серията Pure е изработена от разреждания на естествени суровини, които стимулират самолечебната способност на животното. Като се прилага върху чиста устна лигавица (поне половин час преди или след хранене), се осигурява оптимално усвояване на съставките и, оттам, оптимален резултат. Серията PUUR е за кучета и котки, а има и специална линия за коне и понита.

 

Серията PUUR се произвежда от NML Health. Продуктите, които NML произвежда, са всички разработени съвместно с ветеринарни лекари и специалисти.

Подробно описание +

За хълбоците. За функцията на тазобедрената става.

Проблемите с тазобедрените стави и ставите общо, включително дисплазията на тазобедрената става, са чести състояния, засягащи значителен процент от кучешката популация. Въпреки че тези типове проблеми рядко са опасни за живота, те обикновено намаляват качеството на живот на кучето.

 

Pure Dyspla е хранителна добавка за животни, подходяща за кучета и котки и допринася за гъвкавостта на тазобедрената става. Тя осигурява гладко движение, със стегнати и стабилни движения на костите. Течната добавка е подходяща както за котки, така и за кучета и предоставя облекчение на животните, които страдат от закостенялост, болка и намалена подвижност в ставите.

КОГА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА:

 

1. Забележима болка и скованост в тазобедрената става

2. Намалена активност на ставата

3.Ограничен обхват на движение

4. Очевидни проблеми при бягане, скокове и катерене на стълби

5.Увеличени рамене

СЪДЪРЖАНИЕ:

Boswellia serrata,Devil's claw (Harpagophytum procumbens),Solidago virgaurea,calcium phosphate и dilution of silicic acid.

Дозиране:

Освен ако лекарят или терапевтът предписва различно, прилагайте два пъти на ден:

За куче - 10-15 капки

За котка - 5-10 капки

1 мл = 20 капки

 Разклатете добре преди употреба.

Ако е затруднително в практиката да се прилага този продукт няколко пъти на ден, веднъж на ден или веднъж на всеки два дни е достатъчно. Тогава давайте максималната доза за един ден. Този продукт може да се използва ефективно, но реакцията може да отнеме малко повече време.

 

Ако настъпи подобрение, можете да преминете на поддържаща доза. Тя обикновено е половината от дозата, указана на опаковката. При прилагане на този продукт внимателно следете реакцията на животното. Първоначално може да се изисква по-висока доза, но този продукт може да се дава безопасно в двойни дози. Когато настъпи подобрение, постепенно намалете дозата до най-малката възможна.

Администрация

 

Приложете този продукт директно в устата с пластмасова спринцовка, при възможност разреден с малко вода. Предпочитайте да не го давате едновременно с хранене, защото продуктът работи по-добре, ако се абсорбира от чистата устна мукоза. Ако животното не харесва този продукт, капките могат да се дадат върху малко  лакомство.

 

Ако котката не приема капките, изсипете ги върху топла лъжица и оставете алкохолът да се изпари от продукта. След това го разредете с малко вода или мляко и го приложете директно в устата с шприц. Капките могат също така да се нанасят върху горната част на лапата, но проверете дали котката лиже капките от лапата.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!