PUUR Tour

  • Марка: NMlhealth

Серията PUUR NATUUR е пълна серия от продукти (самолечебни лекарства) за кучета, котки, коне и понита. Серията PUUR е изработена от разреждания на естествени суровини, които стимулират самолечебната способност на животното. Като се прилага върху чиста устна лигавица (поне половин час преди или след хранене), се осигурява оптимално усвояване на съставките и, оттам, оптимален резултат. Серията PUUR е за кучета и котки, а има и специална линия за коне и понита.

Серията PUUR се произвежда от NML Health. Продуктите, които NML произвежда, са всички разработени съвместно с ветеринарни лекари и специалисти.

Подробно описание +

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМ:

PUUR Tour е продукт, който може да се използва, когато кучето или котката ви не обича да пътува. Например, когато вашият домашен любимец повръща или е нервен по време на пътуване с кола, самолет или лодка.

ДОЗИРОВКА:

Освен ако лекарят или терапевтът предписва различно, прилагайте два пъти на ден:

 

За куче - 10-15 капки

 

За котка - 3-5 капки

 

1 мл = 20 капки

 Разклатете добре преди употреба.

Ако е затруднително в практиката да се прилага този продукт няколко пъти на ден, веднъж на ден или веднъж на всеки два дни е достатъчно. Тогава давайте максималната доза за един ден. Този продукт може да се използва ефективно, но реакцията може да отнеме малко повече време.

 Ако настъпи подобрение, можете да преминете на поддържаща доза. Тя обикновено е половината от дозата, указана на опаковката. При прилагане на този продукт внимателно следете реакцията на животното. Първоначално може да се изисква по-висока доза, но този продукт може да се дава безопасно в двойни дози. Когато настъпи подобрение, постепенно намалете дозата до най-малката възможна.

Администрация:

Приложете този продукт директно в устата с пластмасова спринцовка, при възможност разреден с малко вода. Предпочитайте да не го давате едновременно с хранене, защото продуктът работи по-добре, ако се абсорбира от чистата устна мукоза. Ако животното не харесва този продукт, капките могат да се дадат върху малко лакомство.

ОПАКОВКА:

Шише от 50 мл.

СЪДЪРЖАНИЕ:

Ginger (Zingiber officinale), Magnesium carbonate (Magnesium carbonicum), Licorice (Glycyrrhiza glabra)

 

 

 

Ако котката не приема капките, изсипете ги върху топла лъжица и оставете алкохолът да се изпари от продукта. След това го разредете с малко вода или мляко и го приложете директно в устата с шприц. Капките могат също така да се нанасят върху горната част на лапата, но проверете дали котката лиже капките от лапата.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!