TENDON-CARE

  • Marcă: Global Medics

SUPLEMENT PENTRU MENȚINEREA TENDOANELOR ȘI LIGAMENTELOR

Tendoanele și ligamentele au un flux sanguin foarte redus în comparație cu mușchii. Din cauza acestei lipse de alimentare cu sânge, substanțele nutritive și produsele de deșeuri sunt furnizate și eliminate mai lent, ceea ce duce la o recuperare mai lentă.

Tendon-Care este un supliment alimentar pentru tendoane sănătoase la cai. Acest supliment nu numai că este recomandat pentru promovarea vindecării leziunilor la tendoane și ligamente, ci poate fi utilizat și în mod preventiv. Este un supliment alimentar puternic concentrat, care menține sănătatea tendoanelor și ligamentelor și promovează recuperarea.

Tendon-Care conține colagen, MSM și vitamina C, care sunt esențiale pentru procesul corect de vindecare a tendoanelor. MSM stimulează răspunsul imun, reduce inflamația și promovează vindecarea tendoanelor și ligamentelor. Deficiența de vitamina C duce la slăbirea tendoanelor și ligamentelor, cu un risc crescut de leziuni.

De fapt, vitamina C este esențială pentru formarea corectă a colagenului în corp. Prin combinarea acestor trei substanțe nutritive cu condroitină și glucozamină, se obține un supliment care accelerează și susține vindecarea lentă a leziunilor tendinoase și ligamentare.

1.000,00Lei
Descriere +

CÂND SĂ UTILIZAȚI:

 

- Pentru promovarea recuperării în cazul complicățiilor tendonilor la cai

- Ca suport suplimentar în adiție la tratamentul clasic prescris de medicii veterinari

- Preventiv la cai predispusi la leziuni ale tendoanelor

 

CONȚINUT:

Colagen hidrolizat, MSM (metilsulfonilmetan), dextroză, carbonat de calciu, glucozamină sulfat.2KCl din țesuturi animale (crustacee), oxid de magneziu, condroitină sulfat, acid hialuronic

 

Vitamine și provitamine:

Acid ascorbic (vitamina C, 3a300) 10.000 mg/kg

 

AMBALAJ:

Recipient de 2,7 kg (tratament pentru 54 de zile)

 

DOZAJ:

1 lingură măsurătoare (50 grame) pe zi, per cal

Comanda Rapida fara inregistrare
Comanda este trimisă. Vă vom suna pentru mai multe informații.