MEDI-CLAY

  • Marcă: Global Medics

Global Medics Medi-Clay este o argilă răcoritoare utilizată în principal pe partea inferioară a picioarelor cailor. Contribuie la îmbunătățirea circulației sanguine și are un efect răcoritor și calmant în cazul picioarelor și tendoanelor suprasolicitate. Medi-Clay poate fi folosit la cai în timpul reabilitării după leziuni sau la cai supuși la efort fizic intens. În urma unei antrenamente grele sau a unei competiții, picioarele calului pot fi ușor umflate și/sau obosite în ziua următoare. Utilizarea acestui produs asigură că picioarele calului se usucă bine și că produsele de degradare sunt îndepărtate.

Argila are un efect răcoritor și de reducere a umflăturilor datorită acțiunii sale calmante asupra reacțiilor inflamatorii din organism. Medi-Clay conține caolin și bentonit. Aceste ingrediente au un efect absorbant și elimină toxinele din corp. Ele sunt bogate în minerale, fier, magneziu, calciu, sodiu și zinc.

250,00Lei
Descriere +

UTILIZARE:

- După efort fizic intens pentru ameliorarea tendoanelor.

- Pentru cai în reabilitare.

 

COMPOZIȚIE:

Caolin, sulfat de fier, glicerină, oxid de zinc, Mentha piperita și cristale de mentol.

 

AMBALAJ ȘI APLICARE:

Găleată de 3 kg.

Utilizare regulată: După o efort fizic intens, aplicați un strat generos de Medi-Clay pe picioarele și tendoanele calului pentru a obține o răcire rapidă. Lăsați argila să se usuce complet, apoi clătiți cu apă până când toată argila este îndepărtată.

Utilizare intensivă: Înveliți argila cu hârtie umedă și bandaj și lăsați-o timp de o noapte. Utilizarea hârtiei și bandajului duce la o răcire mai lentă. Apoi, clătiți cu apă până când toată argila este îndepărtată. Repetați procesul după 24 de ore, dacă este necesar.

Doar pentru utilizare externă. Închideți ermetic recipientul, astfel încât să preveniți uscarea lutului.

 

 

Comanda Rapida fara inregistrare
Comanda este trimisă. Vă vom suna pentru mai multe informații.