IMMUNOTOP

Supliment pentru sprijinirea imunității.

Oferă susținerea necesară pentru creșterea imunității și menținerea condiției fizice.

SUPLEMENT PENTRU SPRIJINIREA IMUNITĂȚII LA CAI

Zilnic, calul se confruntă cu influențe externe negative, cum ar fi virușii, bacteriile, poluarea aerului, ... Pentru a se proteja împotriva lor, o bună protecție este de o importanță crucială. Rezistența naturală poate fi slăbită de boală sau sub influența condițiilor meteorologice, de predispoziția genetică, vârstă (iepurași, cai mai în vârstă), stres și în timpul efortului intens.

Imunotop conține concentrații de plante de înaltă calitate și vitamina B12 pentru a sprijini rezistența naturală a calului. Prezența ginsengului siberian ajută la combaterea oboselii după eforturi intense și crește vitalitatea. Elementul micro-zinc, la rândul său, este important pentru producția corectă a celulelor imune. Ribes nigrum și Rosa canina acționează ca antioxidanți pentru a stimula vitalitatea.

La final, Immunotop a fost îmbogățit cu beta-glucani. Aceștia sunt fibre alimentare găsite în pereții celulari ai drojdiilor, algelor, bacteriilor și ciupercilor. Aceste fibre stimulează răspunsul imunitar prin interacțiunea directă cu diverse celule imunitare. Beta-glucanii ajung în ganglionii limfatici ai intestinului și, prin urmare, acționează nu doar la nivelul local, ci sunt absorbiți de întregul organism. Acest lucru contribuie la întărirea reacțiilor imunitare naturale, innascute și adaptive la cai.

Imunotop furnizează cailor susținerea necesară pentru stimularea imunității și menținerea nivelului de fitness. De asemenea, practica arată că caii cu tumori cutanate, cum ar fi melanomii și sarkoizii, prezintă un sistem imunitar slăbit. Pentru acești cai, se recomandă utilizarea și a Imunotop-ului.

200,00Lei
Descriere +

CÂND SĂ UTILIZAȚI:

- În timpul sau după boală, pentru accelerarea recuperării

- Efect supresor asupra tumorilor cutanate precum sarcoid și melanom

- La cai (mai în vârstă), pentru menținerea stării lor corporale

- La mânjii pentru a le oferi protecție suplimentară împotriva infecțiilor

- La caii care prezintă o protecție naturală compromisă

-În perioadele de condiții meteorologice nefavorabile (frig intens sau căldură excesivă)

CONȚINUT:

Substanțe nutritive: glicerină, Ribes nigrum, beta-glucani (12,112), clorură de sodiu. Aditivi: Aditivi senzoriali: Eleutherococcus senticosus 25 000 mg/l, tinctură de Echinacea purpurea 25ml/l, tinctură de Vaccinium myrtillus 20ml/l, tinctură de Rosa canina 10ml/l, extract de Curcuma longa 2000mg/l. Microelemente: Helat de zinc de hidrat aminoacidat de zinc (3b606) 1,080mg/l. Vitamine și provitamine: Vitamina B12 (cianocobalamină 16,7mg/l). Antioxidant: Ascorbat de calciu (1b302) 50 000mg/l.

 

AMBALAJ ȘI DOZĂ ZILNICĂ:

- Sticla de 0,5 litri (tratament de 20 de zile)

- Amestecați 25ml pe zi în furaj.

- Agitați bine înainte de utilizare.

Comanda Rapida fara inregistrare
Comanda este trimisă. Vă vom suna pentru mai multe informații.