HEMACHOL

  • Marcă: Global Medics
  • Număr de catalog:EEF002

PENTRU DETOXIFIEREA FICATULUI ȘI MAI MULTE ENERGII.

 

Hemachol este un supliment alimentar conceput pentru a sprijini producția de globule roșii și pentru a îmbunătăți starea generală. Ingredientul său cheie este fierul, care este necesar pentru formarea hemoglobinei, o proteină care transportă oxigenul în sânge. Stimulând producția de globule roșii, Hemachol poate contribui la îmbunătățirea nivelului de energie, rezistență și performanță sportivă a calului dumneavoastră.

Capacitatea corpului de a transporta oxigen este determinată de numărul globulelor roșii din sânge. Lipsa globulelor roșii, cunoscută sub numele de anemie, poate duce la scăderea performanței, lipsa de energie și apetit redus. Hemachol este o soluție lichidă care stimulează producția de globule roșii, sprijină funcția de detoxificare a ficatului și accelerează recuperarea generală. Datorită creșterii numărului de globule roșii, mai mult oxigen este disponibil în organism, permițând cailor să manifeste mai multă energie, putere și rezistență. Pentru a îmbunătăți în continuare capacitatea de transport a oxigenului, Hemachol conține minerale importante precum fierul, cuprul, manganul și zincul. Aceste minerale stimulează producția de hemoglobină.Hemoglobina este o proteină prezentă în celulele roșii din sânge, iar funcția sa este de a transporta oxigenul în întregul corp. În suplimentul Hemachol sunt prezente nu numai aceste minerale, dar și o mulțime de vitamine din grupa B, care ajută la creșterea nivelului de energie. L-metionina este adăugată datorită efectului său de curățare asupra ficatului, rezultând normalizarea valorilor ridicate ale funcției hepatice.

400,00Lei
Descriere +

CÂND SĂ UTILIZAȚI:

- la cai apatici cu energie scăzută.

- în timpul sezonului competițional.

- la cai care se prezintă mai slabi spre sfârșitul competiției.

- după un tratament prelungit cu medicamente.

AMBALAJ ȘI INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:

1-2 lingurițe pe zi pentru un cal. Agitați bine înainte de utilizare.

Sticlă de 1 litru (tratament pentru 20-40 de zile).

COMPOZIȚIE:

dextroză, zaharoză, fructoză, pudră de caramel, glicerină. Vitamine și provitamine: acid folic (3a316) 20.000 mg/litru, vitamina B1 (clorhidrat de tiamină, 3a820) 10.000 mg/litru, vitamina B2 (riboflavină) 10.000 mg/litru, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină, 3a831) 10.000 mg/litru, clorură de colină (3a890) 3.200 mg/litru, vitamina B12 (cianocobalamină) 200 mg/litru. Microelemente: fier (sub formă de glicinat de fier hidrat, 3b108) 10.000 mg/litru, cupru (sub formă de chelat de cupru cu aminoacizi hidrat, 3b406) 300 mg/litru, zinc (sub formă de chelat de zinc cu aminoacizi hidrat, 3b606) 300 mg/litru, mangan (sub formă de chelat de mangan cu aminoacizi hidrat, 3b504) 125 mg/litru. Aminoacizi: D,L-metionină (3c301) 2.000 mg/litru.

Comanda Rapida fara inregistrare
Comanda este trimisă. Vă vom suna pentru mai multe informații.