CÂINE LINIȘTIT.

  • Marcă: Prestivet
  • Număr de catalog:Ее1

Nervil-Pet este un produs natural conceput pentru a calma stresul și anxietatea la animalele de companie. Ingredientele sale includ magneziu, vitamina B6, mentă, mușețel și  valeriană, care au un efect calmant și relaxant asupra sistemului nervos. Produsul este deosebit de util în cazul fobiilor de artificii, deoarece ajută animalul să se calmeze și să se simtă mai liniștit în timpul artificiilor sau altor evenimente zgomotoase. Nervil-Pet este sigur de utilizat și nu provoacă dependență, în același timp ajutând animalele de companie să facă față mai bine situațiilor stresante.

FORMULĂ DE CALMARE

 

NERVIL PET este un produs specializat dezvoltat pentru a ajuta animalele de companie să facă față situațiilor stresante. Este o combinație unică de vitamine din complexul B și magneziu, care acționează sinergic cu diferite extracte vegetale precum mătasea porumbului și valeriana, cunoscute pentru proprietățile lor calmante.

 

NERVIL PET este ideal de utilizat în diferite situații care pot fi stresante pentru animalul dumneavoastră de companie, cum ar fi furtunile cu tunete, artificiile, zgomotul puternic, vizitele la veterinar, sosirea unui nou membru în familie sau călătoriile. Utilizarea NERVIL PET poate reduce riscul de reacții negative ale animalului la aceste evenimente externe și poate ajuta animalul dumneavoastră să se simtă mai calm și relaxat.

 

75,00Lei
Descriere +

CÂND SĂ UTILIZAȚI:

 

- în situații stresante

 

- în timpul transportului sau vizitelor la veterinar

 

- în caz de schimbare a mediului de trai

 

- în perioade de zgomot intens, cum ar fi reparații, Anul Nou

 

DOZARE:

 

Pentru câini și pisici: 5 ml la fiecare 10 kg din greutatea animalului pe zi.

 

Nu este necesară administrarea dozei o singură dată.

 

CONȚINUT:

 

Amestec de compuși aromatizanți (melisă, valeriană), vitamina B1, niacinamid, vitamina B6, chelat de magneziu, glicol, glicerol.

 

AMBALAJ:

 

Tub de 500 de mililitri.

Comanda Rapida fara inregistrare
Comanda este trimisă. Vă vom suna pentru mai multe informații.