ULEI DE SOMON

  • Marcă: Prestivet
  • Număr de catalog:Ее2

Prestivet Salmon Oil е un supliment alimentar extrem de benefic pentru câini și pisici din următoarele motive:

 

1. Piele și blană sănătoasă: Uleiul de somon este bogat în acizi grași Omega-3, care ajută la menținerea unei piei sănătoase și hidratate. De asemenea, contribuie la reducerea descuamării și iritației pielii, conferind un strat de blană mai frumos și strălucitor.

 

2. Sistem cardiovascular sănătos: Acizii grași Omega-3 din uleiul de somon au un efect benefic asupra sistemului cardiovascular al câinilor și pisicilor. Aceștia ajută la reducerea riscului de afecțiuni cardiace, cum ar fi aritmii, și mențin presiunea arterială în limite normale.

 

3. Îmbunătățirea articulațiilor și sistemului osteo-articular: Acizii grași Omega-3 și Omega-6 sunt cunoscuți pentru proprietățile lor antiinflamatorii care ajută la reducerea inflamației în articulații. Aceasta poate ajuta câinii cu probleme articulare precum artrita sau displazie de șold să aibă o mobilitate mai bună și mai puține dureri.

 

4. Îmbunătățirea sistemului imunitar: Prezența acizilor grași Omega-3 în produs susține funcționarea sănătoasă a sistemului imunitar al câinilor. Acest lucru îi face mai rezistenți la diverse infecții și boli.

 

5. Susținerea funcției cerebrale: Acizii grași Omega-3 și Omega-6 sunt considerați importanți pentru sănătatea creierului și a sistemului nervos. Aceștia pot îmbunătăți funcțiile cognitive ale câinilor și pot ajuta în procesul de învățare și memorare.

100,00Lei 50,00Lei
Descriere +

CÂND SĂ UTILIZAȚI:

 

- În mod preventiv, pentru a crește imunitatea și sănătatea generală a animalului.

 

- Ca supliment în hrana conform metodei BARF (hrană crudă biologic adecvată).

 

- Are un efect pozitiv asupra blănii.

 

DOZAJ:

 

Pentru câini și pisici: 5 ml pentru fiecare 10 kg din greutatea animalului pe zi.

 

Nu este necesar să administrați doza într-o singură doză.

 

CONȚINUT:

 

Ulei de somon, vitamina E, glicerină. (Salmon oil, vitamin E, glycerin.)

 

AMBALAJ:

 

Tub de 500 de mililitri.

Comanda Rapida fara inregistrare
Comanda este trimisă. Vă vom suna pentru mai multe informații.