ARTI-GOLD CANINE

  • Marcă: Global Medics

Arti-Gold Canine este un supliment alimentar pentru articulațiile câinilor și pisicilor, care ajută la lubrifierea articulațiilor și refacerea cartilajului. Este potrivit și pentru problemele cu șoldurile, spatele, gâtul și alte afecțiuni articulare cu care se confruntă adesea câinii și pisicile. Arti-Gold Canine conține o doză ridicată de colagen, glucozamină și condroitină, care hrănesc și susțin cartilajul. În plus, sunt adăugate și MSM, antioxidanți, minerale și vitamine, care fac acest supliment eficient în promovarea unei sănătăți articulare.

225,00Lei
Descriere +

CÂND SĂ UTILIZAȚI:

 

- Pentru câini și pisici adulți care au nevoie de susținerea sănătății articulațiilor.

 

- Pentru probleme articulare precum displazia soldului și altele.

 

CONȚINUT:

 

Substanțe nutritive: sulfat de glucozamină 2KCl din țesuturi animale (scoici), sulfat de condroitină, MSM (metilsulfonilmetan), colagen hidrolizat, fosfat dicalcic, Alchemilla vulgaris, Lithothamnium calcareum (pulbere de alge marine).

 

Aditivi: Aditivi senzoriali: extract de Harpagophytum procumbens (ghimpele diavolului) 17.500 mg/kg, extract de Urtica dioica (urzica) 4.200 mg/kg, tinctură de Equisetum arvense (coada-calului) 1.600 mg/kg, extract de Taraxacum officinalis (păpădie) 830 mg/kg. Vitamine și provitamine: vitamina E (rac-alfa-tocoferol acetat, 3a700) 8.275 mg/kg.

 

AMBALAJ ȘI DOZĂ:

 

Borcan cu 126 de tablete.

1 comprimat per 10 kg greutate corporală (comprimatele pot fi zdrobite în pulbere și amestecate cu hrană umedă pentru a ușura administrarea)

 

 

Comanda Rapida fara inregistrare
Comanda este trimisă. Vă vom suna pentru mai multe informații.