PUUR SILICIUM

  • Marcă: NMlhealth
  • Număr de catalog:Nml01

Puur Silicium 1000мл

 

Animalele se nasc cu o rezervă de siliciu, însă aceasta scade semnificativ odată cu înaintarea în vârstă. Siliciul se regăsește în special în oase, tendoane, păr, copite, cartilaje și articulații. Pentru animalele mai în vârstă și pentru cele care necesită susținere suplimentară a tendoanelor și articulațiilor (de exemplu, la animalele în creștere sau în cazul rănilor), este recomandat să li se administreze siliciu ca supliment zilnic. Este important să se utilizeze forma corectă de siliciu!

 

Acidul ortosilicic este cel mai bun absorbanță, însă de obicei este foarte instabil. Și acesta face ca PUUR Silicium să fie unic, prin intermediul unui proces patentat, această formă este acum stabilă și cu o absorbție ridicată.

250,00Lei
Descriere +

CÂND SĂ UTILIZAȚI:

1. Menținerea sănătății articulațiilor: Susține și promovează sănătatea articulațiilor, fiind benefică în cazul artritei sau inflamației articulare.

2. Sănătatea copitelor: Îmbunătățește și întărește copitele, reducând fragilitatea și crăparea lor.

3. Susținerea tendoanelor și ligamentelor: Îmbunătățește rezistența și flexibilitatea lor, ajutând în procesul de recuperare în urma unei leziuni.

4. Dezvoltarea scheletului: Contribuie la formarea unei structuri osoase sănătoase, fiind esențială atât pentru caii tineri, cât și pentru cei mai în vârstă.

AMBALAJ ȘI INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:

1 pe zi

Luna 1: 10-20 ml

Luna 2: 5-10 ml

Menținere: 2-5 ml

Recipient de 1 litru.

Compoziție:

Metilsulfonilmetan, sulfat de D-glucosamină

 

Aditivi:

Acid silicic (E551a) 0,29%

Comanda Rapida fara inregistrare
Comanda este trimisă. Vă vom suna pentru mai multe informații.