PUUR NATUUR RESPIRATO

  • Marcă: NMlhealth

Seria PURE NATUUR este o gamă completă de produse (auto-medicamente) pentru câini, pisici, cai și ponei. Seria Pure este fabricată din diluări de ingrediente naturale, care stimulează capacitatea de auto-vindecare a animalului. Prin aplicarea pe mucoasa orală curată (cel puțin jumătate de oră înainte sau după hrănire), se asigură absorbția optimă a ingredientelor și, implicit, rezultate optime. Seria PUUR este destinată câinilor și pisicilor, iar pentru cai și ponei există o linie specială.

Seria Pure este produsă de NML Health. Produsele produse de NML sunt toate dezvoltate în colaborare cu medici veterinari și specialiști.

150,00Lei
Descriere +

Pentru căi respiratorii sănătoase.

CÂND SĂ UTILIZAȚI:

1. Afecțiuni respiratorii: Susține caii care suferă de probleme respiratorii precum alergii sau tuse.

2. Provocări de mediu: Ajută caii expuși la medii cu praf sau poluare.

3. Cai performeri: Optimizează funcția respiratorie pentru o performanță mai bună.

AMBALAJ ȘI INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE:

- Doza optimă este de 1-3 ori pe zi.

- Dacă acest lucru nu este posibil, o dată pe zi sau o dată la 2 zile este suficient. Apoi, administrați doza zilnică maximă.

- Cal: 15-20 picături.

- Câine: 10-15 picături.

- 20 de picături echivalează cu aproximativ 1 ml.

O sticlă de 100 de ml.

Utilizare:

Puur Natura Respirato poate fi utilizat atât pentru susținerea pe termen scurt, cât și pe termen lung a sistemului respirator. Pentru caii cu probleme respiratorii precum alergii sau tuse, se recomandă utilizarea sa continuă timp de câteva săptămâni, monitorizând în mod regulat starea lor. Caii expuși la iritanți ai sistemului respirator pot folosi acest supliment zilnic. Caii aflați în formă de competiție pot să-l utilizeze înainte de evenimente pentru a ajuta la optimizarea funcției sistemului lor respirator.

Compoziție:

Extracte diluate de cimbru (Thymus vulgaris), copac de eucalipt (Eucalyptus globulus), floarea-soarelui purpurie (Echinacea purpurea), rujă (Drosera rotundifolia) și ceapă (Allium cepa). Alcool 35% v/v.

Comanda Rapida fara inregistrare
Comanda este trimisă. Vă vom suna pentru mai multe informații.