PUUR NATUUR DYSPLA

Seria PUUR NATUUR este o gamă completă de produse (auto-medicamente) pentru câini, pisici, cai și ponei. Seria Pure este fabricată din diluări de ingrediente naturale, care stimulează capacitatea de auto-vindecare a animalului. Prin aplicarea pe mucoasa orală curată (cel puțin jumătate de oră înainte sau după hrănire), se asigură absorbția optimă a ingredientelor și, implicit, rezultate optime. Seria PUUR este destinată câinilor și pisicilor, iar pentru cai și ponei există o linie specială.

 

Seria PUUR este produsă de NML Health. Produsele produse de NML sunt toate dezvoltate în colaborare cu medici veterinari și specialiști

112,50Lei
Descriere +

Pentru șolduri. Pentru funcția articulației șoldului.

Problemele de șold și articulații, inclusiv displazia de șold, sunt afecțiuni comune care afectează un procent semnificativ din populația câinilor. Deși aceste tipuri de probleme sunt rareori periculoase pentru viață, ele reduc de obicei calitatea vieții câinelui.

Pure Dyspla este un aliment complementar pentru animale potrivit pentru câini și pisici și contribuie la flexibilitatea articulației șoldului. Asigură un început lin, cu mișcări rigide și rigide ale oaselor. Suplimentul lichid este potrivit pentru câini și pisici și oferă alinare animalelor care suferă de rigiditate, durere și mobilitate a articulațiilor.

CÂND SĂ FOLOSIȚI:

1.Durere și rigiditate vizibile în articulația șoldului.

2.Reducerea activității articulației

3.Un unghi mic de mișcare 

4.Probleme evidente cu alergatul, săritul și urcatul scărilor.

5. Umeri măriți

CONȚINUT:

Boswellia serrata, Gheara Diavolului (Harpagophytum procumbens), Solidago virgaurea, fosfat de calciu și diluție de acid silicic.

Dozare:

Cu excepția cazului în care medicul sau terapeutul prescrie altfel, de două ori pe zi:

Câine 10 - 15 picături

Pisică 5-10 picături

1 ml = 20 picături

Agitați bine înainte de utilizare.

Dacă este dificil în practică să administrați acest produs de mai multe ori pe zi, o dată pe zi sau o dată la două zile este suficient. Apoi, dați doza maximă pentru o zi. Acest produs poate fi folosit și în mod eficient, dar reacția poate dura puțin mai mult.

Dacă se observă o îmbunătățire, puteți trece la o doză de întreținere. De obicei, aceasta este jumătate din doza indicată pe ambalaj. Când dozați acest produs, acordați o atenție deosebită la reacția animalului. Inițial poate fi necesară o doză mai mare, dar acest produs poate fi administrat în condiții de siguranță în doze duble. Când apare o îmbunătățire, reduceți treptat doza la cea mai mică doză posibilă.

Administrare:

Dați acest produs direct în gură cu ajutorul unei seringi din plastic, posibil diluat cu puțină apă. Preferabil nu în același timp cu o masă, deoarece produsul acționează mai eficient dacă este absorbit de mucoasa orală curată. Dacă animalul nu îi place acest produs, picăturile pot fi date pe o bucată mică de răsfăț.

Dacă pisica nu acceptă picăturile, puneți picăturile pe o lingură caldă și lăsați alcoolul să se evapore din produs. Apoi, dați-l diluat cu puțină apă sau lapte cu ajutorul unei seringi direct în gură. Picăturile pot fi aplicate și pe partea de sus a labii, dar verificați dacă pisica le linge de pe labă.

Comanda Rapida fara inregistrare
Comanda este trimisă. Vă vom suna pentru mai multe informații.