PUUR TOUR

  • Marcă: NMlhealth

Seria PUUR NATUUR este o gamă completă de produse (auto-medicamente) pentru câini, pisici, cai și ponei. Seria Pure este fabricată din diluări de ingrediente naturale, care stimulează capacitatea de auto-vindecare a animalului. Prin aplicarea pe mucoasa orală curată (cel puțin jumătate de oră înainte sau după hrănire), se asigură absorbția optimă a ingredientelor și, implicit, rezultate optime. Seria PUUR este destinată câinilor și pisicilor, iar pentru cai și ponei există o linie specială.

 Seria PUUR este produsă de NML Health. Produsele produse de NML sunt toate dezvoltate în colaborare cu medici veterinari și specialiști

105,00Lei
Descriere +

CÂND SĂ FOLOSEȘTI:

PUUR Tour este un produs care poate fi utilizat atunci când câinele sau pisica dvs. nu-și place să călătorească. De exemplu, atunci când animalul dvs. de companie vărsă sau este neliniștit în timpul călătoriilor cu mașina, avionul sau barca.

DOZARE:

Cu excepția cazului în care medicul sau terapeutul prescrie altfel, aplicați de două ori pe zi:

Pentru câine - 10-15 picături

Pentru pisică - 3-5 picături

1 ml = 20 picături

Agitați bine înainte de utilizare.

Dacă este dificil să aplicați acest produs de mai multe ori pe zi, o dată pe zi sau o dată la două zile este suficient. Atunci, administrați doza maximă pentru o zi. Acest produs poate fi utilizat eficient, dar reacția poate dura puțin mai mult.

Dacă observați o îmbunătățire, puteți trece la o doză de întreținere. De obicei, aceasta este jumătate din doza indicată pe ambalaj. Când aplicați acest produs, monitorizați cu atenție reacția animalului. Inițial, poate fi necesară o doză mai mare, dar acest produs poate fi administrat în condiții de siguranță în doze duble. Odată ce observați o îmbunătățire, reduceți treptat doza până la cea mai mică posibilă.

Administrare:

Aplicați acest produs direct în gură, folosind o seringă din plastic, dacă este posibil diluat cu puțină apă. Preferabil să nu-l administrați în același timp cu hrana, deoarece produsul acționează mai bine dacă este absorbit de mucoasa bucală curată. Dacă animalul nu îi place produsul, picăturile pot fi administrate pe o gustare mică.

Ambalaj:

Flacon de 50 ml.

Conținut:

Ginger (Zingiber officinale), Magnesium carbonate (Magnesium carbonicum), Licorice (Glycyrrhiza glabra)

 

Dacă pisica nu acceptă picăturile, turnați-le pe o linguriță călduță și lăsați alcoolul să se evapore din produs. Apoi diluați-le cu puțină apă sau lapte și aplicați-le direct în gură cu o seringă. De asemenea, picăturile pot fi aplicate pe partea de sus a labei piciorului, dar verificați dacă pisica le linge de pe labă.

 

 

Comanda Rapida fara inregistrare
Comanda este trimisă. Vă vom suna pentru mai multe informații.